Доставка на машина за бластиране с пълзящ тип

- 2023-04-28-

Ден преди вчера нашият клиент завърши производството и отстраняването на грешки на четири персонализиранимашини за взривяване с верижен тип, и се подготвя да ги опакова и изпрати.


Машината за бластиране с пистов тип използва гумени релси, намалявайки удара и драскотините между детайла и релсата и заемайки малка площ, което прави работата изключително удобна, като по този начин се възприема от много производители. Използването на гумени релси намалява удара и драскотините между детайла и пистата, с малък отпечатък и изключително удобна работа, което я прави широко използвана от много производители. Машината за бластиране с пистов тип използва вдлъбната кухина, образувана от гумени релси, като тяло на лагера на детайла. По време на работа пистата се върти и задвижва детайла във вдлъбнатата кухина да се търкаля, като по този начин се постига добър почистващ ефект както върху вътрешните, така и върху външните повърхности на частите. Този тип машини се разделят на ръчни и автоматични методи за зареждане и разтоварване, подходящи за дробеструйно почистване на големи количества малки части.

Прилага се за почистване на пясък, отстраняване на ръжда, отстраняване на оксидна кожа и повърхностно укрепване на малки отливки, изковки, щамповани части, зъбни колела, пружини и т.н., особено подходящи за почистване и укрепване на части, които не се страхуват от сблъсък.