Характеристики на машината за взривяване с мрежест ремък

- 2023-02-08-

Дробеструйна машина с мрежест ремък, известна още като машина за пясъкоструене, шлайфане и премахване на ръжда с колан от алуминиева сплав, се използва главно за почистване и почистване на автомобилни колела, включително способността за премахване на окисляване на колела, петна, партиди, грапавост и т.н. Специфичните характеристики и предимства включват следното :
1. Дробеструйната машина с мрежест ремък е автоматична затворена дробеструйна машина. Той е не само модерен като дизайн, научен и разумен като структура, но също така има предимствата на подобряване на ефективността на работа и добър ефект на обработка при практическа употреба.
2. При проектирането на този вид машина, дизайнът на двоен филтърен екран е възприет за частите в машината, което може не само да избегне блокирането на отломки върху цялостната работа на машината, но също така ефективно да подобри гладкостта на пясъкоструйна операция.
3. Машината е проектирана и с независима система за отстраняване на прах с голяма торба, което прави машината да има предимствата на силна способност за събиране на прах и висока видимост в целия процес на използване и може да се използва директно с независима кутия за събиране на прах. Той е обичан от много потребители.

4. Общият капацитет на работната кабина на машината за бластиране на мрежата е сравнително голям. С дизайна на отвора на лявата и дясната странична врата е по-удобен достъпът до използвания детайл и може също така да спести малко работно пространство.