Кабини за пясъкоструене и боядисване, изпратени до Филипините

- 2022-08-09-

Днес нашите австралийски персонализирани кабини за пясъкоструене и боядисване се монтират за доставка.

Следващата снимка е снимка на нашия сайт за опаковане:
Sandblasting room


Размерът на товастая за пясъкоструене(https://www.povalchina.com/sand-blasting-room.html) е 8m×6m×3m. По желание на клиента изработихме синя къща. Това оборудване се използва главно за почистване и отстраняване на ръждата на повърхността на шасито на ремаркето, така че ние проектирахме тип H. Системата за рециклиране се състои от два скрепера и набор от спирали. Скреперът е проектиран за лесна поддръжка и висока ефективност на работа. Поради големия детайл, който трябва да се почисти, ние оборудвахме стаята за пясъкоструене с два комплекта резервоари за пясъкоструене, които могат да задоволят двама души, работещи в помещението за пясъкоструене едновременно, и да подобрят ефективността на работа. За да гарантираме безопасността на операцията, ние използваме дистанционно управление за управление на резервоара за пясъкоструене, което намалява появата на потенциални опасности за безопасността.

Стая за пясъкоструенесе нарича още стая за дробоструйно и пясъкоструйно помещение. Подходящ е за почистване и отстраняване на ръждата на повърхността на някои големи детайли и за увеличаване на адхезионния ефект между детайла и покритието; Те са: помещение за механично оползотворяване на пясъкоструене и помещение за ръчно оползотворяване на пясъкоструене; основната характеристика на стаята за пясъкоструене е, че операторът е на закрито по време на процеса на пясъкоструене. Защитното облекло и шлемовете предпазват оператора от абразивни удари, а вентилацията осигурява свеж въздух на оператора през шлема.

Theстая за пясъкоструенеима щитове и предупредителни знаци за безопасност, където има трансмисионни части, които предупреждават за цвета на покритието, а работната позиция и платформата за поддръжка са проектирани с бутони за аварийно спиране, така че захранването с хапчета, хапчетата за бластиране (пясък), поддръжката и други устройства са безопасно Оковано, помещението за пясъкоструене е оборудвано с лентов транспортьор за събиране на снаряди, за да се предотвратят инциденти, причинени от разпръснати снаряди. Стаята за пясъкоструене е оборудвана с аварийна лампа с изключване, а масата за автоматично ходене има ограничение за безопасност.