21*9*9 Голяма стая за пясъкоструене, изпратена до ОАЕ

- 2022-03-16-

Миналата седмица, 21*9*9мащабна стая за пясъкоструенеперсонализирана от клиента от ОАЕ беше завършена, а третата кола се опакова и изпраща.

sandblasting roomsandblasting room

21*9*9 означава aстая за пясъкоструенес дължина 21 метра, ширина 9 метра и височина 9 метра. Нашите клиенти искат да почистват големи резервоари, затова избраха нашата голяма стая за пясъкоструене.

Помещение за пясъкоструенесе нарича още стая за дробоструйно и пясъкоструйно помещение. Подходящ е за почистване и отстраняване на ръждата на повърхността на някои големи детайли и за увеличаване на адхезионния ефект между детайла и покритието; Те са: помещение за механично оползотворяване на пясъкоструене и помещение за ръчно оползотворяване на пясъкоструене; основната характеристика на помещението за пясъкоструене е, че операторът е на закрито по време на процеса на пясъкоструене. Защитното облекло и шлемовете предпазват оператора от абразивни удари, а вентилацията осигурява свеж въздух на оператора през шлема.

Theстая за пясъкоструенеизползва процеса на пясъкоструене с пресоване, т.е. пясъкът се напръсква върху металната повърхност чрез налягането, скоростта на потока и потока на сгъстения въздух. Когато помещението за пясъкоструене е в работно състояние, сгъстеният въздух и пясъчният материал в контейнера се смесват и напръскват едновременно, така че сгъстеният въздух да може да се използва напълно и скоростта на потока на въздуха и пясъчния материал може лесно се регулира и може да се получи идеалното съотношение на смесване, енергия и пясъчен материал. Ниска консумация и висока ефективност на шлайфане и метене, подходящи за широкомащабно почистване и отстраняване на ръжда на метални повърхности в корабостроенето, самолетостроенето, подвижния състав, мостовете, химическата и други индустрии.

Theстая за пясъкоструенеима щитове и предупредителни знаци за безопасност, където има трансмисионни части, предупреждаващи за цвета на покритието, а работната позиция и платформата за поддръжка са проектирани с бутони за аварийно спиране, така че подаването на хапчета, хапчета за бластиране (пясък), поддръжка и други устройства са безопасни Оковано, помещението за пясъкоструене е оборудвано с лентов транспортьор за събиране на снаряди за предотвратяване на инциденти, причинени от разпръснати снаряди. Стаята за пясъкоструене е оборудвана с аварийна лампа с изключване, а масата за автоматично ходене има ограничение за безопасност.

Theстая за пясъкоструенеизползва двигател с ниска мощност, за да завърши ефективното и автоматично възстановяване на абразиви за големи площи на пода, което значително намалява консумацията на енергия и разходите за използване. Когато абразивът се рециклира, само полиуретановият скрепер с висока устойчивост на износване е в контакт с абразива, без никакво триене с други части, и се рециклира бавно и равномерно, като по този начин напълно се елиминира вторичната загуба на абразива от смачкване по време на пода рециклиране и премахване на Износването на подовата конструкция е намалено почти до нула, като по този начин се спестяват абразиви и значително се удължава експлоатационният живот на пода, значително намалявайки разходите за употреба.

Theстая за пясъкоструенеима дълъг експлоатационен живот и е лесен за поддръжка: дизайнът и изборът на материал на полиуретанови скрепери с висока устойчивост на износване осигуряват ултра-дълъг експлоатационен живот на скреперната система, а полиуретановият скрепер може лесно да се смени чрез просто отваряне на подовата решетка , който е лесен за поддръжка. Това е бързо, удобно и спестява човекочасове. Моторът с ниска мощност на помещението за пясъкоструене осигурява работа с нисък шум. Стаята за пясъкоструене не се нуждае от дизайн на яма, което е по-удобно за монтаж.