Q6914 Ролкова дробеструйна машина, изпратена до Колумбия

- 2022-02-18-

Вчера беше завършено производството и пускането в експлоатация на нашата изработена по поръчка ролкова дробеструйна машина и тя се опакова и е готова за изпращане до Колумбия.

Според клиента, те са закупили тази дробеструйна машина главно за почистване и премахване на ръждата на H-греда и стоманена плоча. Изстреляната плоча може ефективно да премахне ръждата и да подобри здравината на плочата.

 

Профилната стоманена ролкова дробеструйна машина се използва главно в строителството на мостове и други индустрии. Той може да премахне слоя ръжда, заваръчната шлака и оксидната скала по повърхността на стоманени конструкции като I-греда, канална стомана, ъглова стомана и стоманени пръти, така че да се получи равномерен метален блясък. . Машината за бластиране с профилирана стоманена ролка може да накара повърхността на детайла да създаде известна степен на неравности, да увеличи коефициента на триене на компонентите (използван главно за фрикционни болтове с висока якост) и адхезията на покритието, така че да подобри качество на покритието и антикорозионен ефект на стоманата.

 

Машината за бластиране, използвана в машината за бластиране с профилирана стоманена ролка, има характеристиките на голям обем на бластиране, ниски вибрации и нисък шум. Разположението на колелото за бластиране е оптимизирано чрез компютърна симулация, а колелото за бластиране е равномерно разпределено над и под камерата за бластиране, за да покрие напълно повърхността на детайла. Структурата на специалния разпределител може да направи ефекта на взривяване идеален, а дизайнът на работното колело с бързо освобождаване може да намали интензивността на труда при по-късна поддръжка и подмяна на части.