Предимства на машина за бластиране с валяк от стоманена плоча

- 2022-01-03-

1. Стоманената релса чрез дробеструйна машина, когато обработва стоманената тръба, постига функцията за премахване на различни примеси като слой ръжда и заваръчна шлака чрез нейното въртене, така че стоманената тръба може бързо да има смазващ външен вид, също така има по-голяма адхезивна сила при пръскане на боя и тъй като външното смазване е стоманена тръба, има по-силни способности против умора и радиация и експлоатационният живот е бързо удължен.
2. Стоманената релса чрез сачмобластираща машина има изключително висока ефективност на работа, може бързо да се справи с някои примеси по нея и е много проста и бърза за смяна на чипа, а другата точка е използването на стоманена релса чрез сачмобластиране времето и минутите на машината също имат функцията да гарантират безопасност. Тъй като се извършва в затворено пространство, няма място за притеснение, че обработените снаряди ще бъдат изхвърлени и ще наранят персонала. В същото време се избягва и износването на машината. .

Горните две предимства са двете най-изявени предимства на машината за бластиране на стоманена плоча. Това са тези две характеристики, които правят пистата от стоманена плоча чрез дробеструйна машина да има по-голям пазар и в същото време тя също така е получила много таланти от фабриката. Персоналът е високо оценен и има много добра репутация. Следователно, ако имате нужда от машина за бластиране, трябва да закупите стоманена релса чрез машина за бластиране. Освен че е по-безопасен за използване, той има и много висока ефективност на работа.