Ролкова дробеструйна машина, изпратена до Кувейт

- 2021-12-10-

Тази седмица нашата компания изпрати aролкова дробеструйна машинадо Кувейт. Поради епидемичната ситуация инсталирането на инженерите на нашата компания в чужбина е ограничено, така че тази дробеструйна машина с ролков конвейер ще бъде предварително сглобена и тествана в работилницата на нашата компания преди опаковане. Когато ролковата конвейерна дробеструйна машина работи, ние ще направим пълномащабна снимка на работата на оборудването и почистващия ефект на детайла и ще потвърдим с клиента, че няма проблем, преди да продължим с опаковането и износа на оборудване.





Принципът на работа на машината за бластиране с валяк: по време на работния процес на оборудването стоманената конструкция или стоманеният материал се изпращат в зоната за изхвърляне на машинното помещение за почистване от електрически контролирана транспортна ролка с регулируема скорост. Ударът и триенето на мощните и плътни снаряди, изхвърлени от устройството за взривяване, карат оксидната нагар, слоя ръжда и мръсотията по него да падат бързо, а повърхността на стоманата придобива гладка и чиста повърхност с известна степен на грапавост. Входящите и изходящите ролки от двете страни на външната част се почистват. Пътно товарене и разтоварване на детайли.

Снарядите и прахът от ръжда, които падат върху стоманата по време на работния процес на машината за бластиране с ролкови конвейери, се издухват от издухващото устройство, а разпръснатата смес от прах от изстрели се пренася от винта за възстановяване към фунията на камерата и се събира от вертикалната и хоризонтален винтов транспортьор. В долната част на асансьора се издига до сепаратора в горната част на машината, а отделените чисти снаряди попадат в бункера на сепаратора за рециклиране на взривяване. Прахът, генериран по време на бластиране, се изпраща към системата за отстраняване на прах от изпускателната тръба, а пречистеният газ се изхвърля в атмосферата. Праховите частици се улавят и събират, а изхвърлянето отговаря на националните стандарти. Предприятията не трябва да се тревожат за замърсяването на околната среда.

Може да се каже, че ефективността на работа на ролковия транспортьор е десетки пъти по-висока от ръчния труд. Отговорното лице трябва само да поръча и уточни на компютъра и машината може да обработи повърхността на тези детайли. Струва си да се спомене, че премахва ръждата. В процеса машината за дробеструйно бластиране с ролков пас няма да повреди структурата на самия детайл.

Заготовката се почиства чрез пескоструене с ролков конвейер и могат да се получат следните предимства: подобряват се външният вид и вътрешното качество на продукта, което носи нови бизнес възможности за производителите; детайлът след бластиране може да получи определена грапавост и еднородност Почистете металната повърхност, подобрете устойчивостта на корозия на механични продукти и метални материали; премахване на вътрешното напрежение при заваряване на структурните части, подобряване на тяхната устойчивост на умора и получаване на дългосрочен експлоатационен живот; увеличаване на адхезията на бояджийския филм, подобряване на качеството на декорация на детайла и антикорозионния ефект; преминаване на ролкова маса Типът машина за бластиране реализира PLC автоматичен режим на почистване, което значително подобрява ефективността и намалява интензивността на труда при почистващата работа.

Въпреки че машината за бластиране с ролков конвейер е удобна за използване, тя се нуждае от последваща поддръжка и внимание. На първо място, трябва да разберете неговите инструкции и работни процедури, когато го използвате, за да избегнете повреда на самия корпус и обекта на работа при неправилна работа.

Ролкова дробеструйна машина принадлежи към нестандартно или персонализирано оборудване. Тя трябва да бъде проектирана според собствените продукти на клиента. Ето защо е необходимо да потвърдите нуждите с клиента преди извършване на операцията, за да избегнете безсмислена работа и загуба на материали. Също така трябва да се направи добра поддръжка на тялото и да се увеличи експлоатационният му живот.

Въведение в характеристиките на валцова машина за бластиране:

1. Компактна структура, висока ефективност, добро качество на почистване, безопасна и надеждна работа и стабилна работа;

2. Стаята за почистване използва предпазна плоча с високо съдържание на хром, която е устойчива на износване и удар, има добра здравина и дълъг експлоатационен живот;

3. Той използва захранващ ролков конвейер за преминаване на тежки и супер дълги детайли;

4. Вторично отстраняване на прах, голям обем на засмукване, чиста филтрация на прах и емисии във въздуха в съответствие със стандартите за опазване на околната среда.