Q6933 ролкова машина за бластиране, изпратена до Австралия

- 2021-11-12-

Днес е произведена валцова дробеструйна машина q6933, персонализирана от австралийския клиент. След пускането в експлоатация на инженерите на нашата компания, той напълно отговаря на изискванията на клиента за почистване на детайла и се оборудва и изпраща до Австралия.


Ролкова машина за бластиране се използва главно за почистване и отстраняване на ръжда на различни стоманени повърхности. Стоманени конструкции като H-греда, канална стомана, квадратна стомана, плоска стомана и други стоманени конструкции, които отговарят на размера на оборудването за почистване на детайла, могат да се използват за бластиране чрез ролка. Машина за хапчета.

 

По време на работния процес на машината за бластиране с ролков конвейер, детайлът се изпраща в помещението за бластиране чрез ролковата конвейерна система. Детайлът ще получи снаряда от машината за бластиране, докато се движи напред, което ще направи петна от ръжда и оксидни люспи по повърхността на детайла мръсни. Предметът бързо пада и се връща към определен блясък. Определена степен на грапавост на повърхността ще увеличи адхезията на по-късната повърхностна боя и ще подобри качеството и експлоатационния живот на детайла. След като детайлът бъде почистен, той ще бъде изпратен през изходната система на ролковия конвейер. Премахва се, целият работен процес приключва.


Що се отнася до работата на машината, първото нещо, на което трябва да се обърне внимание, е безопасността. Когато почиства повърхността на детайла, операторът трябва да свърши добра работа по отношение на безопасността, като например да носи защитно облекло, каски и защитни очила, за да предотврати разпръскване на отпадъци или други отпадъци и нараняване на оператора.