Шест приложения на пътна дробеструйна машина

- 2021-11-08-

Шест приложения на пътна дробеструйна машина

(1) Противоплъзгаща обработка на асфалтова настилка

 

Въздействието на неравностите на пътната настилка върху трафика не може да бъде пренебрегнато. Пътнотранспортните произшествия, причинени от подхлъзване на пътя, се увеличават всяка година. Например, в участъците за завиване и предразположените към злополуки участъци, машините за бластиране на тротоара се използват за подобряване на функцията против поднасяне на преминаващите превозни средства, което е много удобно и гъвкаво.

 

(2) Завършване на пътната настилка с наводняване с масло

 

По магистралите и магистралите, поради времето, асфалтовата настилка често има наводняване с масло, което ще повлияе на нормалното управление на превозните средства. Пътната дробеструйна машина може директно да премахне наводняването с масло върху асфалтовата настилка и да подобри противоплъзгането, причинено от наводняването с масло. Намалена функционалност.

 

(3) Довършване на пътна маркировка

 

Главоболие е и довършването на отпадъци и стара маркировка по пътната настилка. Маркировката може лесно да се отстрани с пътна дробеструйна машина. Особено подходящ е за довършване на маркировки със студена боя и почистване и довършване на екстериори като общински пешеходни улици.

 

(4) Награпавяване и довършване на повърхността, когато пътната настилка е покрита

 

Грапавостта на повърхността може да бъде добавена към повърхността чрез използване на пътна дробеструйна машина, когато се използва обработка на повърхността на настилката, което значително увеличава структурната издръжливост на повърхността за уплътняване на суспензията от прах; когато материалът от смола се използва за повърхността на повърхността, първото третиране с бластиране може значително да подобри силата на свързване между покритието от смола и оригиналния основен слой.

(5) Премахване на следи от гуми по пистите на летището

 

Самолетите, излитащи и спускащи се с висока скорост на пистата на летището, ще оставят следи от гуми върху пистата, което ще повлияе на безопасността на самолетаs излитане и спускане. Машината за взривяване на настилката може да настрои скоростта на завършване и скоростта според различните условия на пистата. След завършване на дълбочината външният вид след завършване е много спретнат и красив. Особено зимното строителство няма да бъде засегнато.

 

(6) Завършване на външния вид на стоманени плочи, корабни палуби, стоманени гредови мостови палуби и нефтени платформи.

 

Машината за взривяване на тротоара може да се използва за премахване на оксидна скала, ръжда и грапавост на палубата на кораба, мостовата палуба на стоманената кутия, платформата за сондиране на петрол, резервоара за химическо масло, вътрешната и външната повърхност на кораба и външната повърхност на стоманената плоча. , а неговата степен на грапавост е Sa2.5- клас 3.0, напълно отговаря на изискванията за предварителна обработка на антикорозионно покритие или покритие за тежък режим на работа.