Състав и обхват на приложение на машина за бластиране на стоманени тръби

- 2021-11-08-

Машината за взривяване на стоманени тръби използва многослойни сменяеми запечатващи четки, които могат напълно да запечатат снарядите. Машината за струйно бластиране на стоманени тръби използва ново високоефективно многофункционално устройство за бластиране с центробежен конзолен тип, което има голям обем за бластиране, висока ефективност, бърза смяна на острието, цялостна производителност на смяната и удобна поддръжка.

 

Машината за бластиране на стоманени тръби се състои от подаваща ролкова маса, почистваща машина за бластиране, изпращаща ролкова маса, захранващ механизъм, система за управление на въздуха, електрическа система за управление и система за отстраняване на прах. Машината за бластиране се състои от камера за бластиране, комплект за бластиране, кофа и решетка за бластиране, сепаратор за шлака от бластиране, подемник, парапет за стълба на платформата, система за бластиране и други компоненти.

 

Машината за взривяване на стоманени тръби използва PLC електрическо управление, система за пневматично управление на товарене и разтоварване на цилиндър с въздушен клапан, контролируема порта и откриване на неизправности при транспортиране на снаряди, за да реализира автоматично управление на цялата машина.

 

Машината за бластиране на стоманени тръби е подходяща за непрекъснато бластиране на партиди от стоманени тръби преди заваряване или боядисване, за цялостно отстраняване на ръжда, котлен камък и други замърсявания. Това е експерт в почистването на тръбопроводи. След бластиране може да се получи гладка повърхност с известна грапавост, да се увеличи адхезията на пръскане, да се подобри качеството на повърхността и антикорозионния ефект. Отличната му почистваща производителност прави трудоемките методи на пясъкоструене и телена четка остарели. В същото време машината за бластиране на стоманени тръби може да намали производствените разходи и значително да увеличи производителността.

 

Машината за бластиране на стоманени тръби използва прахоуловител на филтърна касета, еднокомпонентна центробежна бластираща глава може да хвърля абразива по контролиран начин и посока и изстрелът циркулира. Размерът на уплътнителния пръстен може да се регулира, за да пасне на тръби с различни диаметри и лесно се подменя. За разлика от другите методи за почистване и предварителна обработка на повърхността, процесът на бластиране без химическа реакция няма да причини замърсяване на околната среда. Машината за взривяване на стоманени тръби е лесна за инсталиране, ниска цена и малко пространство, без нужда от ями или други изпускателни тръбопроводи.