Три предимства на машината за почистване на вътрешни и външни стени от стоманени тръби

- 2021-10-04-

Машината за бластиране на вътрешни и външни стени на стоманени тръби е вид оборудване за бластиране, което почиства и пръска стоманени тръби чрез бластиране. Машината основно върти повърхността и вътрешната кухина на стоманени тръби, за да отстрани лепкав пясък, слой ръжда, заваръчна шлака, оксидна скала и отломки. Направете повърхността на стоманената тръба гладка и подобрете адхезията на бояджийския филм на детайла, подобрете устойчивостта на умора и устойчивостта на корозия на стоманената тръба и удължете нейния експлоатационен живот.

Работната последователност на машината за бластиране е захранваща опора → подаване на захранващия механизъм → влизане в помещението за бластиране → бластиране (деталят се върти, докато напредва) съхранение на струя → контрол на потока → обработка на детайла с бластиране → елеватор с кофа Вертикално повдигане→ Разделяне на шлаката→(Рециркулация)→Изпратете камерата за бластиране→Разтоварване чрез механизма за разтоварване→Поддръжка за разтоварване. Благодарение на извитите остриета, използвани в устройството за бластиране, производителността на входящия поток на снарядите се подобрява, мощността на изхвърляне се увеличава, детайлът е сравнително компактен и няма мъртъв ъгъл, а поддръжката е по-удобна.

Машината за бластиране на вътрешна и външна стена на стоманени тръби има следните предимства:

1. Машината за бластиране използва ново високоефективно многофункционално устройство за бластиране с центробежен конзолен тип, което има голям обем на бластиране, висока ефективност, бърза смяна на острието и има характеристиките на интегрална смяна и е удобно за поддръжка.

2. Заготовката непрекъснато преминава през входа и изхода на дробеструйната машина. За почистване на стоманени тръби с много различни диаметри на тръбите, за да се предотврати излитането на снарядите, машината използва многослойни сменяеми уплътняващи четки, за да се постигне пълното запечатване на снарядите.

3. Приет е сепараторът за шлака тип BE тип пълна завеса, който значително подобрява количеството на разделяне, ефективността на разделяне и качеството на бластиране и намалява износването на устройството за бластиране.