Предпазни мерки за тестовата машина на машината за струйно бластиране

- 2021-09-22-

1. Преди работа операторът трябва първо да разбере съответните разпоредби в ръководството за използване на роботадробеструйна машинаи да разбере напълно структурата и функцията на оборудването.

2. Преди да стартира машината, операторът трябва да провери дали крепежните елементи са разхлабени и дали гладкото състояние на машината отговаря на изискванията.

3. Дробеструйната машина от верижен тип изисква точна инсталация. Преди стартиране на машината трябва да се извърши тест с едно действие за всеки компонент и двигател. Въртенето на всеки двигател трябва да е точно, ремъците за верижен ход и повдигач трябва да са умерено стегнати и не трябва да има отклонение.

4. Проверете дали токът на празен ход на всеки двигател, повишаването на температурата на лагера, редукторът и устройството за бластиране работят правилно. Ако се установят проблеми, факторите трябва да бъдат проучени и коригирани навреме.

5. След като няма проблем при теста на една машина, тестът на празен ход за прахоуловителя, подемника, въртенето напред на барабана и устройството за бластиране може да се извърши последователно. Времето на празен ход е един час.

Структурата на машината за струйно бластиране:

Машината за струйно бластиране е малко почистващо оборудване, съставено главно от стая за почистване, възел за бластиране, асансьор, сепаратор, шнеков транспортьор, тръбопровод за отстраняване на прах и други части. Почистващо помещение Почистващото помещение е изработено от стоманена плоча и секционна стоманена заварена конструкция. Това е запечатано и просторно работно пространство за почистване на детайли. Двете врати се отварят навън, което може да увеличи пространството за почистване на вратата.