Характеристики на машина за бластиране на вътрешни стени от стоманени тръби

- 2021-08-30-

Характеристики на машина за бластиране на вътрешни стени от стоманени тръби:

1. Лесна работа и висока изходна мощност.

2. Компактна структура, сложна употреба и малък отпечатък.

3. Методът на движение на пистолета за пръскане е избран и пистолетът за пръскане е позициониран точно и в добра позиция.

4. Заготовката се накланя и излива, което спестява височина, има добра твърдост и снарядът лесно изтича.

5. Метод на работа: стоманени тръби с диаметър над 100 мм използват въртящо се ударно уплътняване на детайла; стоманените тръби с диаметър по-малък от 100 mm трябва да бъдат заменени със специални пистолети за пръскане, а обработваните детайли трябва да бъдат завършени без въртящо се дробестепление.

Предимства и недостатъци на машина за бластиране на вътрешни стени от стоманени тръби:

1. Устройството за взривяване на сачма приема насочено нагоре устройство за взривяване. Тъй като диаметърът на тръбата е различен, долната повърхност на стоманената тръба е приблизително на същата височина, когато се транспортира върху ролковата маса. Бластерът се изстрелва отдолу нагоре. Разстоянието между снаряда и повърхността на стоманената тръба е основно същото. Стоманените тръби с различен диаметър имат еднакъв завършващ ефект отвън. Осигурете същите условия за последващо пръскане.

2. Заготовката непрекъснато преминава през входа и изхода на дробеструйната машина. За почистване на стоманени тръби с изключително големи диаметри, за да се избегне излитане на снаряди, тази машина използва многослойни сменяеми уплътнителни четки, за да завърши пълното запечатване на снарядите.

3. Използва се центробежната конзолна нова високоефективна многофункционална машина за бластиране, която има голям капацитет за бластиране, висока мощност, бърза смяна на острието и има функцията да подменя всички части и е удобна за ремонт.

4. Избран е сепараторът за шлака тип BE тип пълна завеса, който значително подобрява количеството на разделяне, мощността на разделяне и качеството на бластиране и намалява износването на устройството за бластиране.

5. Тази машина разчита на PLC електрическо управление, система за пневматично управление на товарене и разтоварване на цилиндър с пневматичен клапан, контролируема врата и транспортиране на снаряди и други проверки на неизправности и завършва автоматичното управление на цялата машина и след това има висока производителност, добра надеждност и водеща степен на автоматизация и др.

6. Филтърната касета може лесно да се регенерира чрез избиране на импулс, усещане или обратен въздушен поток за почистване на праха и ефектът на отстраняване на прах е добър. Технологията за отстраняване на прах с филтърна касета е продукт от ново поколение за отстраняване на прах от торбички и е филтърна технология на 21-ви век.