Пет вида дробеструйни машини

- 2021-07-12-

1.Гъсеща дробеструйна машинае подходящ за повърхностно почистване и укрепване на малки и средни продукти. Продуктите, които ще се почистват, трябва да бъдат отливки и процеси на топлинна обработка с единична част с тегло под 200 kg. Оборудването може да се използва за самостоятелни машини и помощни съоръжения. Обхват на приложение: отстраняване на ръжда и довършване на отливки, прецизна обработка и високопрецизни стоманени отливки. Отстранете повърхностния оксиден нагар от детайли, отливки и стоманени отливки от процеса на термична обработка. Обработка против ръжда и предварителна обработка на стандартни части.

 

 

2.Дробеструйна машина тип кука. Като стандартна дробеструйна машина, дробеструйната машина с кука има голяма товароносимост до 10 000 кг. Този вид дробеструйна машина има висока производителност и голям диапазон на координационни способности. Това е идеално почистващо и укрепващо механично оборудване. Подходящ е главно за обработка на метална повърхност на различни средни и големи отливки, стоманени отливки, заварки и части от процеса на термична обработка, включително лесно счупени и неправилни детайли на продукта.

 

 

 

3.Дробеструйна машина тип количка. Дробеструйната машина тип количка е подходяща главно за масово производство на детайли за почистване на повърхности на големи, средни и малки продукти. Този тип машини и оборудване е подходящо за колянови валове на дизелови двигатели, трансмисионни зъбни колела, пружини за амортизиране на импулсите и др. Използва се широко в ковашкото производство и производството на машини. Той има характеристиките на висока производствена ефективност, много добър ефект на запечатване, компактна структура, удобно зареждане и разтоварване на части и високо технологично съдържание.

 

 

 

 

4. Машина за бластиране на вътрешни и външни стени на стоманени тръби. Технологията за бластиране се използва за почистване на вътрешната кухина на цилиндъра, което е нов тип почистващо оборудване за бластиране. Той използва компресия на въздуха като движеща сила за ускоряване на снаряда, генериране на определено количество механична енергия и впръскването му във вътрешната кухина на стоманената тръба. Когато стоманената тръба е в камерата на пистолета за пръскане, пистолетът за пръскане ще се разшири напълно автоматично в съответната стоманена тръба и пистолетът за пръскане ще се движи наляво и надясно в стоманената тръба, за да пръска и почиства вътрешната кухина на стоманената тръба многократно посоки.

 

 

 

 

5. Пътна дробеструйна машина. По време на целия процес на високоскоростна работа, машината за бластиране на пътя използва колелото за бластиране, задвижвано от двигателя, за да предизвика центростремителна сила и скорост на вятъра. Когато инжекционното колело с определен размер на частиците се инжектира в инжекционната тръба (общият поток на инжекционното колело може да се манипулира), то се ускорява до високоскоростния въртящ се бластер. След бластиране стоманените песъчинки, прах и остатъци се връщат заедно в камерата за отскок и достигат горната част на контейнера за съхранение. Пътната дробеструйна машина е оборудвана с оборудване за отстраняване на прах, за да се гарантира чиста конструкция и нулево замърсяване, подобряване на ефективността и защита на екологичната среда.