Каква дробеструйна машина трябва да се използва за почистване на I Beam

- 2021-07-05-

Поради характеристиките на размерите си, I-гредите се използват предимно за ролково преминаванедробеструйни машини. Ролковите струйни машини се използват специално за почистване на стоманени тръби от стоманена конструкция и други големи материали.
Theдробеструйна машина от проходен типможе да работи непрекъснато, за да извършва непрекъснато отстраняване на ръждата, почистване и предварителна обработка на стоманени плочи, стоманени материали, стоманени греди, стоманени профили, стоманени тръби, стоманени отливки и други стоманени материали. Операцията е проста, просто заредете стоманата в машината, натиснете бутона за стартиране, след кратък период системата автоматично ще разтовари обработените материали, тоест целият процес на почистване е завършен и целият прах и остатъчните неравности са отстранени . Машината за струйно бластиране автоматично изпълнява задачата за почистване на целта, което не само намалява интензивността на труда при ръчно почистване, но също така подобрява почистващия ефект и значително подобрява ефективността на работа. В същото време, тъй като механичното оборудване е изработено от стомана, дизайнът е разумен. Дори ако оборудването е в работно състояние за дълго време, то няма да причини сериозна повреда и има дълъг експлоатационен живот. Това е незаменимо почистващо оборудване в стоманолеярната индустрия.
Theпроходна дробеструйна машинае оборудван с устройство за отстраняване на прах, така че няма нужда да се притеснявате, че замърсяванията, които се избиват, ще се натрупат или ще летят наоколо. С устройството за отстраняване на прах, то може ефективно да играе ролята на защита на околната среда и в същото време може да накара машината да работи нормално. Прекомерният прах може лесно да причини блокиране на машината и опасност. Освен това, когато работите с машината за бластиране, обърнете внимание на работните спецификации, за да избегнете проблеми с безопасността.





Прочетете още
Q69 стоманена плоча и машина за бластиране с лъч